JAAA till mera LUST

Lust till mer lust, JA tack men hur?
I perioder påverkas människors energi och sexuella lust. Tidigare i BabyzPodcast samtalade vi med Karolina Ersson från Pistill, Karolina som dagligen hjälper människor att hitta sin sexuella lust och framförallt att känna mer kärlek till sin kropp. Vi tänkte med det att det kunde vara på sin plats att ge lite inspiration och tips från Pistill om hur man får lust till mer lust…..så som:
-Kärleksbomba dig själv varje dag med lustfyllda saker som berikar ditt liv.
-Bejaka sensualiteten och se på din unika kropp som mer kärleksfullt.
-Andas in livet – genom att vara ”HÄRvarande” d.v.s att försöka leva här och nu är en viktig investering som förhöjer välbefinnandet i kropp och själ.
-Investera i ditt liv, rensa bort sådant som stressar och tar kraft. Logga ut och detoxa dig då och då.
Huden är vårt största organ, en sinnlig ”vulkan” täkt av känsliga nervändar och punkter. När vi rör vid varandra utsöndras ett hormon som heter oxytocin, som sprider känslor av välbehag till kropp och själ och får oss att må bra. En sensuell massage efter badet, en öm smekning eller en snabb kram i dörren kan väcka liv i ett förhållande. Upptäck också känslan i att smeka någon med 100% närvaro.
Genom beröring och kärlek ökar lusten och väver du in alla dina sinnen i vardagen kommer LIVSLUSTEN! Det finns även oljor som framkallar värme och ger en kittlande känsla på huden som kan förstärka upphetsningen. Använd dig gärna av en massageolja med en ljuvlig doft som sprider lugn i kropp och själ.
Tänk också på att vi påverkas av dofter och gör därför vällukt från växtriket till en naturlig del av ditt liv. Att känna doften av vanilj, rosor, lavendel, kanel och andra kryddor ger energi. Det hjälper dig också att slappna av och känna dig mer sensuell. Hos Pastill kan du köpa oljor av förförisk doft med Afrodisiakum och ätbart kroppspuder med smak av vanilj. Glöm inte heller att vi äter med alla sinnen och att världen är fylld av goda smaker som väntar på att upplevas. Dekorera bordet med blommor och blad, bjud på en kärleksmåltid och njut av erotiskt uppiggande mat till exempel choklad, apelsiner, fikon, chili, honung, ostron och valnötter.
Lyssna även på härlig och ”mustig” musik som väcker hörselsinnet till liv. Att dansa och att hålla om någon sätter garanterat fart på närhetens hormon – oxytocinet! Det ger oss en känsla av välbefinnande och lugn samtidigt som det skapar och förstärker våra relationer livet igenom.
Väv så in en ”pirrande” produkt som garanterat väcker lusten till LIV – WOMANIZER den som masserar alla dina 8000 nervtrådar som klitoris består av. Vad sägs om denna lufttrycksvibrator med 100% orgasmgaranti.
Länge leve lusten och se din kropp som en trädgård, ge den mycket kärlek, näring och skötsel då kommer den växa och blomma fullt ut!
Pistill bjuder alla BabyzPodcast lyssnare på 15% rabatt på hela sortimentet fram till den 8 december. Ange koden PISTILL om du kommer till butiken på Drottninggatan 100, Stockholm eller om du shoppar online på pistill.se
Kärlek till er alla!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar