Snyggare ärr efter kejsarsnitt med NewGel

Som du kanske hört via vår podd – BabyzPodcast så jobbar vi just nu i samarbete med NewGel, det gör vi för att dr. Karin själv har provat produkten med ett synligt bra resultat. Så vill du också få ett snyggare ärr efter kejsarsnitt, kolla in produkten NewGel! Du kommer till deras hemsida genom att klicka HÄR.

Företaget beskriver sin produkt så här:

”NewGel+ är ett patenterat ärrförband framtagen av plastikkirurger. NewGel+ jämnar ut och plattar till det drabbade området tack vare det tjocka förbandet av silikon som tillför tryck och styr fördelningen av ärrceller.

NewGel+ fungerar på ärr orsakade av kirurgiska- och kosmetiska ingrepp, brännskador, akne, vävnadsprov, skär och skrubbsår samt kejsarsnitt. NewGel+ är effektiv på nya och gamla ärr. NewGel+ är ett hudvänligt, tvättbart, tjockt lager av silikon som håller upp till 4 veckor. Det är snabbläsande och förbättring kan ses redan efter 3 veckor.”

För mer information och beställning av NewGel, gå in på NEWGEL.

I BabyzPodcast har vi gjort två viktiga avsnitt där vi beskriver hur ett kejsarsnitt går till i sin helhet. Vi berättar uppriktigt hur, när, varför, hur många lager man måste skära igenom innan man kan förlösa barnet. Vi talar om risker och biverkning osv………även vid den vaginala förlossningen kan det sluta med ett akut kejsarsnitt så förbered dig på allt med att lyssna på våra avsnitt – KUNSKAP ÄR MAKT!

Du hittar avsnittet om KEJSARSNITT del 1 HÄR och KEJSARSNITT del 2 HÄR – trevlig och intressant lyssning!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar