BodyBeccas mindset

I detta poddavsnitt får du ta del av en proffsig personlig tränare – Rebecca Hjelt – Body by Beccas – förlossningshistoria med härligt snack om andning, fokus, underliv, mindset och träning – Lyssna HÄR!

BodyBecca säger så här:

Som tränare är jag tuff, noggrann och din främsta träningspartner. Min mångsidiga träningsbakgrund sätter en speciell prägel på mina pass. Jag anpassar varje träningspass utifrån dina mål, dagsform och din personlighet. Jag tror på att effektivisera varje träningstillfälle som både ska vara svettigt och roligt – det bästa receptet för att hålla motivationen på topp och nå dina mål.

Min träningsfilosofi är att träning ska vara långsiktigt hållbar, rolig samtidigt som den bygger en funktionell och stark kropp. Vid första mötet går vi igenom din livssituation när det kommer till jobb, sömn kost och fritid. Därefter gör jag en rörlighets- och funktionsanalys för att se styrkor och svagheter i kroppen och utifrån det kan jag på bästa sätt utforma ett träningsprogram som är unikt för dig.

Kanske något för dig som gravid, nybliven mamma eller som förälder att träna med en PT för bästa mindset? Body by Becca finns på HOMIE FITNESS och hon redo att ta emot dig med flexibilitet, du kan alltså träna inomhus, utomhus….eller kanske hemma i ditt vardagsrum!!? Vill du komma i kontakt med Body by Becca – gå då in på hennes hemsida BODY BY BECCA  – TREVLIG TRÄNING!

Vill du hitta in till vår Acastpotal, och alla våra poddavsnitt – klicka HÄR.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar