Sleepyhead – babynestet vi rekommenderar!

Vad tycker vi som läkare och barnmorska om ”samsovning” med det nyfödda lilla barnet, jo om det tycker vi men det ska vara säkert! Därför kommer vi inom kort att prata mer om detta i BabyzPodcast tillsammans med barnläkare Stefan Johansson.

Det finns en djungel av babynest på marknaden men det vi rekommenderar är det som inte bara är det absolut snyggaste, utan även är det mest genomarbetade för det lilla barnets säkerhet – Sleepyhead. Och så går varje liten del att tvätta, så som ett nest bör.

Sleepyhead®, det prisbelönta multifunktionella svenska nästet som tagit världen med storm (under namnet @dockatot i stora delar av världen).

Med överlägsen kvalitet och unik design och estetik samt testat för såväl bärkraft och fasthet som luftgenomsläpplighet. Perfekt vid samsovning, maglägesträning och som spjälsängsinsats, samt med unika funktioner såsom fästen för Sleepyheads babygym.

Dessutom skickas Sleepyheads produkter fraktfritt inom Europa om du beställer under denna vecka, alltså vecka 8. Använd då kod EUROPE.

Håll utkik för BabyzPodast och avsnittet med samsovning!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar