Vi möter barnläkare Stefan Johansson

Att bli förälder är ett av livets största och mest omtumlande ögonblick. Då är det inte konstigt om frågor hopa sig.

Vi har valt att göra en serie poddavsnitt i BabyzPodcast med specialistläkaren i pediatrik, barnläkare Stefan Johansson. Stefan som har lång erfarenhet av att möta nyblivna föräldrar och deras nyfödda barn på BB och inom neonatalvården, dessutom är han författaren bakom boken ”Första läkarboken ~ Om det nyfödda barnet och dess första tid”. Boken finns både som inbunden och i en förkortad och lättläst version som du kan köpa HÄR.

Förutom att jobba inom sjukvården arbetar Stefan med forskning, främst om det för tidigt födda barnet. Han är också en av initiativtagarna till fonden ”Lilla barnets fond” som samlar in pengar till forskning om nyfödda barn. Stefan har även skrivit en rad vetenskapliga artiklar och kapitel i faktaböcker.

Poddavsnitten med dess intressanta ämnen kommer delvis också att presenteras här på bloggen.

Du får alltså via oss och dr Stefan Johansson expertisutlåtande förankrade i verkligheten och som allra oftast stöds av evidens, du får dessutom tips och goda råd.

Vi börjar med att prata om Folsyra därför att vi rekommendera att komplettera intaget av med dessa vitaminer helst redan innan graviditet om det nu finns möjlighet till det. Mer information om folsyra kommer strax här i bloggen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar