Relationsakuten

I veckan var det dags för vårt 55:de poddavsnitt…..Så roligt att få träffa så många spännande och intelligenta personer, i veckans avsnitt gästades vi av Anna Bennich Karlstedt som är psykologen, psykoterapeuten och författaren som arbetar för att nå ut till så många som möjligt med kunskap om psykologi och välbefinnande. Hon arbetar i sin verksamhet främst med stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer. Anna har en stark grund i forskningen och är expert på att göra den begriplig för såväl patienter och par, för ledare och arbetsgrupper, och för allmänheten. Hon är en stark röst kring frågor som rör psykisk hälsa och ohälsa, och hennes drivkraft är att så många som möjligt ska kunna ha tillgång till det som är verksamt när det kommer till livskvalitet och mänskligt fungerande. Egentligen allt det som, när det funkar, gör livet värt att leva!

När vi träffades i poddstudion så handlade frågorna om hur man klarar relationen under de krävande småbarnsåren, många kluriga frågor fick av Anna kloka svar, gör det inte så komplicerat utan in och lyssna för intelligenta frågor med fantastiska svar – ”Klara Krisen” BabyzPodcast!

Författaren Anna har skrivit böckerna Vägen genom skilsmässan och Sjukt Stressad men vill du komma i kontakt med Anna kan hon nås via sin hemsida HÄR.

Våra alla avsnitt hittar du HÄR – trevlig lyssning!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar