”Jag Pappa” – Kodjo Akolor

Vi möter den allvarsamma komikern Kodjo Akolor i poddstudion. Så från Morgonpasset i P3, Stand Up scenen, buren i Musikhjälpen och från Folkrace i SVT mm pratar vi ”papparoll” som pappa till Zion och Zoe.

Kodjo säger, att få barn är som att dyka i en iskall sjö. Först kommer chocken men när man sedan vant sig är det faktiskt ganska skönt. Som pappa är allt superabstrakt och svårt att relatera till. Under de nio månaderna graviditetrna pågick tänkte jag att jobbet börjar när barnet kommer ut. Under förlossningen kände jag mig hundra procent värdelös men de första två veckorna i barnens liv är de mest fantastiska och jag ÄLSKAR de veckorna så mycket, jag skulle kunna skaffa fler barn bara för att få uppleva dem igen!

Jag har samma mål och ambitioner som innan jag blev pappa och har nog inte alls förändrats i den rollen säger Kodjo och fortsätter, jag är mån om att inte bli någon ”Papi Dude”.

Inget blev som man trodde och sa, mycket blev tvärtom därför skrev Kodjo tillsammans med sin fru Olga boken ”Den ultimata föräldraguiden”………om den och mycket mer om Kodjo kan du lyssna på BabyzPodcast avsnitt #52.

Fler BabyzPodcast avsnitt hittar du HÄR – trevlig lyssning!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar