Peter Siepen pappa vid 52

Idag släpper BabyzPodcast – Episode 21 med mannen som får allt fler magrutor, Peter Siepen.

Att beskriva Peter Siepen kortfattat är inte enkelt men kanske så här, hans många år i branschen har lika många fantastiska färgstarka utstyrslar och med ett sitt humoristiska sinne är Peter en person man inte blir besviken på. För Peter Siepen, som 2009 utsågs till ”Sveriges bäst klädde man” av tidningen Elle, är mode, plagg och att klä sig en fråga om konstnärskap, att ha ett uttryck. Oavsett om han DJar, modellar, programleder, minglar eller showar bejakar han det visuella konstnärskapet i det han gör. Peter Siepen är den moderna tidens svar på ett modelejon. Han har under många år definierat vad snygga kläder och en skön stil är.

1990-talet var något av en magisk tid då allt var möjligt. Just på den tiden stod Peter Siepen utanför en korvkiosk när han fick den stora frågan, vill du bli programledare på tv? Han svarade ja och sedan dess har hans karriär varit ett faktum.

Ja, så är det men nu var det inte riktigt det vi bjöd in Peter för utan för att prata om hur det är att bli pappa, för första gången vid 52 års ålder. Till Rio………och jobbar på att bli pappa snart igen!

In och lyssna på Acast eller där poddar finns, MYCKET NÖJE!

PS. Carina har på bilden anpassat sig för att ha rätt klädkod

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar