Highlights 2017

Nu är det dags att avsluta poddåret 2017 med att konstatera att vi på kort tid har gjort något fantastiskt, vi har inte bara startat en podd vi är dessutom överväldigade och mycket glada öven det positiva mottagande som podden fått.

Att summera denna händelserika, roliga och intressanta höst med ”HIGHLIGHTS” från alla härliga gäster som besökt BabyzPodcast, gör vi i sista för året #episode 11, så in och lyssna vetja! Vi finns där poddar finns.

För hur är det att föda barn på en strand i Grekland, ska man äta för två när man är gravid, vad är cravings, hur går äggplock till, hur länge kan man ha ägg i frysen, vem kan föda hemma, vad är oxytocin, får man föda i vatten, kan man välja att föda med kejsarsnitt, kostar det att föda barn hemma, går det att föda barn utan smärta, varför äter man moderkaka, vem är en doula, varför föder man på jobbet, hur funkar tankens kraft, när drabbas vi av medberoende, hur kan du förbereda dig, hur kan man gå vidare när ens sambo plötsligt dör när man snart ska föda, vad är en sugklocka och varför används den, hur kan du påverka förlossningslängden………………det OCH mycket mer pratar vi under årets elva spännande avsnitt.

#HIGHLIGHTS OCH SUGKLOCKOR

#NÄR LIVET OCH DÖDEN INTRÄFFAR – Gäst: Jenny ”Stockholmsjenna”

#GRAVID OCH MEDBEROENDE – Gäst: Journalisten och författaren Ann Söderlund

#HEMMAFÖDSEL – Gäst: Ann Petrén och Anna Långsved

#ÄTA MODERKAKA – Gäst: Rannveig Stefánsdóttier

#FÖDA BARN PÅ JOBBET – Gäst: Martina Amato

#ÄGG I FRYSEN – Gäst: Världsmästare i boxning Mikaela Laurén

#ATT FÖDA MED KEJSARSNITT – Gäst: Vanja Wikström

#VATTENFÖDSEL – TANKENS KRAFT – Gäst: Angelica Lagerberg

#BULLE I UGNEN – Gäst: Årets Mästerkock 2017 Klara Lind

#NÄR KOMMER UNGEN

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar