Hellre LIVET

Vilka fantastiska möten men olika och underbara människor vi har. På förlossningen, BB, föreläsningar och i podcaststudion. Som här om dagen när vi träffade Jenny, ensamstående mamma till William 5 månader.

Det går inte att hålla tillbaka tårarna när Jenny berättar hur hon helt utan förvarning hittar sin älskade Sebbe död på toaletten. Hon är gravid i vecka 28 och det som skulle bli en lycklig resa tillsammans i förlossning, föräldraskap och gemenskap byts till tragedi.

Hur gör man nu, vad händer i kroppen. Kan lycka över barnet samsas med enorm sorg och saknad av Sebbe. Och, vem ska nu finnas som stöd, under förlossningen och under resten av livet. Hur ska man orka att vara ensam med det lilla nyfödda barnet, senare det lite större barnet. Tar det längre tid i sorg och bearbetning när man måste fokusera på barnet. Kanske är det bra. Frågorna är många.

Ladda ner episode #10 av BabyzPodcast för att lyssna på Jennys öppna och ärliga berättelse om hur födseln av William ändå kunde bli en så bra upplevelse med stöd av de nära och fina kvinnor som hon vald att ha med. Ett starkt avsnitt utlovas full av kärlek.

Tack Jenny för att du orkade, många kramar och all lycka till dig!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar