Vinn boken DJÄVULSDANSEN

I samarbete med Ann Söderlund har vi fått möjlighet att tävla ut 10 st böcker med titeln DJÄVULSDANSEN, bli fri från medberoende. Boken är skriven av Ann Söderlund och Sanna Lundell som båda levt i medberoende.

Boken beskrivs så här: Djävulsdansen är ett måste för alla anhöriga till någon som har ett beroende. Beroendesjukdomarna är oerhört utbredda i vårt land och har visat sig vara ett dolt, gigantiskt, stigmatiserande och tabubelagt folkhälsoproblem. Svenskens mörka hemlighet. Man räknar med att över 1 000 000 svenskar är drabbade och att det finns minst 4-5 anhöriga som tvingas förhålla sig till problematiken.

Serien Djävulsdansen gick i SVT1 under hösten 2014. Plötsligt var ordet medberoende på allas läppar. Hur kunde det komma sig att det varit så tyst om ett ämne som berörde så många?

Boken bjuder på hands-on, personligt engagemang, humor, hopp, lättförståelig vägledning och enkla verktyg för att ta sig ut ur medberoendet. Med en varm ton och utifrån egna erfarenheter ger författarna goda råd och verktyg för att läsaren ska kunna påbörja den långa vägen från medberoende.

På vårt instagramkonto @babyzpodcast får du veta mer om TÄVLINGEN. Lycka till önskar vi!
Du kan även lyssna på BabyzPodcast – poddavsnitt 9 där vi träffar Ann söderlund och pratar just medberoende.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar