KärleksJA

Vi kör inte bara BabyzPodcast, idag är det även Kärlekspodden! Var det på grund av dr Karins uppmaning till fästmannen Peder i poddavsnittet med Mikaela Lauren, Episode 4, som gjorde att Peder friade i veckan?? Ja antagligen! Eftersom Mikaela uttryckte en önskan att innan de skaffade barn ville hon gifta sig, hon ville gå den ”riktiga” vägen. Och med det blev det självklart att vi skulle hjälpa till.

Så HJÄRTLIGASTE GRATTIS, vi önskar all lycka och ser fram emot många fina bröllopsbilder.

När vi träffade härliga Mikaela i podcaststudion för någon vecka sedan, pratade vi bl.a. karriär och barn. Det spännande är att Mikaela har 13 ägg i frysen. Just det, och inte vilka ägg som helst utan de som behövs för att man ska kunna skaffa barn. De liggen inte heller i vilken frys som helst och finns som ”backup” liksom. För när man är 42 år och kanske vill fortsätta sin boxarkarriär något år till, ja då behöver man eventuell denna resurs.

Ett spännande avsnitt utlovas så gå in och lyssna på Podbean, Podcaste eller Acast och du får veta mer om hur ”äggplock” går till – varför gör man det? gör det ont? åldersgräns (ja, absolut)? vad kostar det (ja, massor)? var utförs det?………..och så måste man förstå vid psykologsamtal att det är ägg inte barn man fryser ner! Det och många andra frågor besvaras så häng med och lyssna!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar