Glammom Vanja – in LIVE

I går var en spännande dag när vi spelande in BabyzPocast LIVE från Sveriges största barnmässan – underBARA BARN med glammom Vanja Wikström.

Så fantastiskt roligt att göra avsnitt nummer fyra på scen med en så härlig gäst och med publik.

Som förlossningsläkare och förlossningsbarnmorska älskar vi fullkomlig att prata graviditet och förlossning, inte bara i sjukhusmiljö – så vad passar då bättre än vara omgiven av hundratals gravida med partners på denna härligt stora mässan.

Vanja är en ursnygg modell, hon är grundare av två företag, hon bloggar och vloggar, hon kör deppiga podden Josefin & Vanja och så är hon mamma till IGGY snart fyra år. Hon beskriver sig själv som en 39 -årig momentreprenör som tror på girl power, driftighet och att ”skapa sig en vardag som man inte behöver ta semester ifrån”. När det kommer till att våga bli gravid så har Vanja många kloka tankar, många tankar som berörde oss.

Att få prata trygghet i födseln oavsett förlossningsätt i denna tid på denna plats är alltid känslosamt. Budskapet är tydligt, med kärlek ska vi bemöta varje födande kvinna. Vanja berättar att hon var livrädd och att det tog många år innan hon vågade bli gravid, och att hon aldrig hade skaffat barn om hon inte fått rätt till ett kejsarsnitt. Hon var medveten om alla risker men utan alternativet kejsarsnitt hade hon aldrig vågat föda.

Du hittar snart EPISOPE 4 i Podcaster iTunes, missa inte det!

Kärlek till er, Karin & Carina

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar