EPISODE 3 – Trygg att föda – Tankens kraft – Föda i vatten

Trygg att föda, tankens kraft och vattenfödsel

”Att få prata om förlossningar är bland det bästa jag vet” säger blogg- och podcaststjärnan Angelica Lagergren, bland annat känd från Tvillingpodden. Och det gör hon ärligt och personligt tillsammans med oss när hon gästar Babyz Podcast. Angelica delar med sig av sina personliga upplevelser av sina två graviditeter och två förlossningar, av vilken den ena var en vattenfödsel. Angelica guidar oss från dagen hon ”plussade”, genom graviditeten och förlossningarna.

Vilken känsla när vattnet går på ett fik i stan när Alice ska födas och hur ”snällt” Angelica står kvar i toakön för att vänta på sin tur.

Hon berättar när sonen Philip föds på en stenstrand i Grekland. Metalt var jag där även om det egentligen var i ett badkar på BB Sophia men i tanken var det exakt där hon flöt runt sammandragning efter sammandragning
I augusti i år var Angelica tillbaka på den Grekiska stranden, och hon berättar att det var en känslosam stund  ”jag fylldes av kärlek när jag klev ut i vattnet och tänkte på Philip”.
Till denna strand återvänder jag i tanken när något är smärtsamt eller jobbigt.

Sen blickar hon även framåt, för när man älskar att vara gravid och att föda barn drömmer man gärna om fler…

 

[podbean type=audio-square resource=”episode=4833e-772e89″ skin=”1″ auto=”0″ height=315 ]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Lämna en kommentar